Mais velha - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu Mais velha - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu

Mais velha

Blijf op de hoogte en volg Knester

26 April 2006 | Brazilië, Manaus

Ja hoor,

vandaag ben ik dus 25 en 267 dagen, hmmmm, ik weet niet of er nou zo blij mee moet zijn. Ik denk dat ik voortaan maar zeg dat ik 25 en x dagen oud ben. Het voelt als 'heading for 30!' Maarrrrrr, het is slechts een 'state of mind'.

We hebben gegeten in Taj Mahal, helemaal bovenin, in een ronddraaiend restaurant. Voor de zekerheid vroegen we af en toe aan Pilar of het wel ging, die heeft namelijk enorm last van zeeziekte in allerlei vormen. Dus zo'n ronddraaiend geheel is niet ideaal om lekker te gaan zitten eten.

Vanuit het restaurant kun je dus heel Manaus overzien, mits het niet donker is! Het uitzicht van eens per 20 minuten op het Teatro Amazonas is super. Na de Taj, waar we niet thais gegeten hebben, zijn we een biertje gaan doen op het terras van Bar Armando, ff dat terrasgevoel weer ophalen. Het is een nogal vage bar, een soort grote kantineachtige, smoezelige ruimte, met plastic tafels en stoelen. Buiten zit je scheef omdat de straat bepaald niet vlak is en de jonge katjes schuren ondertussen langs je benen. Tries was natuurlijk helemaal in de wolken van die kleine haarballen op veel te grote poten met een veel te lange staart. zie foto.

Daarna in de taxi naar Cafe Cancun alwaar Paul champagne kocht om eens lekker luxe m'n verjaardag te vieren. Gelukkig geen Eduardo in da house, dus geen handje in handje gebeuren. Kon ik tenminste rustig zoenen met m'n nieuwe vlammemans, hahahaha, oooo ellende, lekker bezig hier! Ik zat toch in de piepzak de dag ervoor, ik kwam nml een vriend van Eduardo tegen in Les Gents terwijl ik me al doodgeschrokken was omdat ik dacht dat hij daar ook was. Aangezien hij een beetje jaloers overkomt, leek het me niet echt ontspannen om hem daar tegen te komen......Godzijdank was ie op een bruiloft in Miami...

De volgende dag zijn we uilen gaan knappen op het strandje bij de Rio Negro, elke keer weer vind ik het zo relekst om in dat bootje te zitten en over de rivier te razen, heeeeerlijk!!

Het is inmiddels al weer een aantal dagen later en ik ben hard aan de slag met m'n onderzoek. Ik heb nogal wat veranderingen gehad in de opzet dus nu heb ik minder tijd over dan ik in m'n planning had berekend. Dr Jorge heeft me een mooi bestand geleend waar ik in kan neuzelen, daarna duik ik het archief in en ga ik medische dossiers uitpluizen. (ik was er al mee begonnen maar nu is het dus weer veranderd...)Ff doorbeuken dus.

• 26 April 2006 - 12:57

Margreet:

Hey meid, leuke vent op de foto hoor!!:-)
    Ben benieuwd naar de verhalen,haha. Maar je hebt er dus meer lopen?!
    Lekker genieten daaro en pas op met al die hangslangen en baardapen.
    dikke kus

• 26 April 2006 - 13:04

Val Da 3:

Hahaha, staat die nieuwe vlammenmans met je op de foto hier???? ;)

• 26 April 2006 - 13:09

Elmer:

Haaaaa Es, gefelisiteerd met je verjaardag meisje!!! Je hebt gelijk, als je eenmaal de 30 voorbij bent gaat het allemaal snel achteruit hoor, brrrrr.... (aldus, de deskundige)
    Zo te horen ben je lekker bezig daar hé... volhouden zou ik zeggen!
    Kus, Elmer

p.s. kan ik een paar van die poesjes bestellen..

• 26 April 2006 - 13:23

Johan:

Esther,

Gefeliciteerd met je verjaardag.

Dikke kus,
    Johan

• 26 April 2006 - 13:28

Omi:

Aaaaaaaaaaaaaaaaahaha!! Lekkur bezug Esthur!! Nice hoor.. die nieuwe vlammenmanserik!! Cute cute! Gaan we nog meer over hem horen?! ;) En nogmaals bedankt he voor je aankondiging over Zaterdag Museumplein, te gek man! Nou.. nu moet het wel druk worden ;) hahah!!

Chicki rustig aan... en heee let een beetje op het "effe een biertje doen" want straks gaan we denken dat er nu al een kleine Juan op komst is hahahaha :D (dus effe wat trainingen doen op de boot in de zon.. wordt ie ook lekker bruin)

Dikke kus!!

• 26 April 2006 - 13:51

Je Moessie:

he chickie, die zus van je heb ook een humor he? Maar ze heb wel een beetje gelijk. Is die Juan een ""Don" Juan of valt dat mee? Fijn dat je daar lekker in het zonnetje bent gezet voor je verjaardag. Ben zelf nu(woensdagmiddag)aan het rondkeutelen om m'n spullen bij elkaar te zoeken voor de week vakantie in greece. Het wordt heftig die reis: misschien zijn we ook wel zo'n 30 uur in touw. Affijn we gaan het gewoon doen en je hoort nog wel van ons. doe je daar een beetje kalm an? xx je moessie.

• 26 April 2006 - 14:04

Charlie:

GEFELICITEERD!
    Dikke kus van mij!! en veel plezier schatjes! xxx

• 26 April 2006 - 14:43

Kaatje:

he essie gefeliciteerd nog met je birthday. wat een leeftijd alweer.nog veel plezier en ik lees je verhalen met veel plezier.

xxxxxxkaatje en teun en floor

• 26 April 2006 - 15:29

Maaike:

Lang zal ze leven, lang zal ze leven,lang zal ze leven,in de gloria,in de gloria,in de gloria,Hieperdepiep hoera!!!!! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Gezellige foto's en leuk Paul te zien!
    dikke kus

• 27 April 2006 - 02:19

Wok:

je loopt ongeveer 1 op 1 intussen, pyama, lijkt me een prima gemiddelde. zoenuma!

• 27 April 2006 - 10:45

Annelot:

hey essie, had t even niet door, maar je was jarig dus?! GEFELICITEERD!! en geniet ervan, die 30 is echt nog wel een stukkie weg hoor!! dikke kus

• 27 April 2006 - 19:57

Assie:

Gefeliciteerd! Is Juan die vlammenmans??? Niet slecht, niet slecht!