Onderweg naar Foz do Iguaçu - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu Onderweg naar Foz do Iguaçu - Reisverslag uit São Paulo, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu

Onderweg naar Foz do Iguaçu

Door: Knester

Blijf op de hoogte en volg Knester

15 Augustus 2006 | Brazilië, São Paulo

Jaja, gisteren hebben we Búzios gelaten voor wat het is, helaas helaas. We verkeerden in een veel te grote staat van ontspannenheid waardoor we niet helemaal in de gaten hadden dat we toch echt nog een hele afstand te gaan hebben van Búzios naar Foz do Iguaçu en niet langer konden blijven wat ons wel relekst leek.
Dus dat werd dan maandag busdag, van 9 tot 19 uur. En vandaag hebben we een dagje in São Paulo gesleten, waar we over 4 uurtjes weer wegrijden. Dan laat ik Brasil voor wat het is en dat zie ik he-le-maal niet zitten natuurlijk!!

Ik heb foto´s bij het vorige bericht geplaatst, van Rio en Búzios.

Hasta la Peeee, tot over een paar dagen!

• 15 Augustus 2006 - 21:23

Val:

aaah...betekent dat dat je binnenkort alweer neerstrijkt in de Lage Landen...??

• 16 Augustus 2006 - 10:33

Lonnes:

Lieve Es, wanneer kom je terug? Ik heb zin om je weer te zien! Ik heb je gemist.

• 19 Augustus 2006 - 13:25

Iemand Die Je Ook Mist!:

YES!!!

EINDELIJK!!! Nog anderhalf week!!!! EN DAN BEN JE TERUUG!!! JOEPIE!!!

(voor jou iets minder natuurlijk maar ik zal mijn best doen dat het weer hier een piepklein beetje te vergelijken is met het weer daaro!! )

KUS!

• 19 Augustus 2006 - 13:26

Omi:

uhm.. let niet op mijn allochtone zinnen die ik af en toe plaats... (hehe)