Foto's van Q-day op de sitio - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu Foto's van Q-day op de sitio - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu

Foto's van Q-day op de sitio

Blijf op de hoogte en volg Knester

07 Mei 2006 | Brazilië, Manaus

Alhier een paar foto's van Q-day op de sitio. Slechts 4 mensen hadden een oranje shirt aan, en welgeteld hebben we 5 liedjes van andré gehoord, daarna werd er weer keihard forro opgezet.
Meer tekst komt later.....ben nu te gaar vanwege een avondje flink stappen in Mamut met onze nieuwe aanwinst Gostoso, euh ik bedoel Gustavo hahahahhaha.

Zo die foto's staan er op, gisteren duurde het eeuwen voordat de volgende pagina van de site was gevonden, vandaag knipper ik 1 keer met mn wimper en hij staat er op.
Al 3 weken lang werden we bestookt met het verzoek dat we, net als Alexia, koninginnedag moesten gaan vieren op de sitio. Alexia is helemaal geweldig hier in Manaus en werkelijk ie-der-een kent haar en heeft het over haar.Ik heb nog steeds geen foto gezien dus ik heb m'n vraagtekens.....
Tries en ik wisten niet zo goed wat er van ons verwacht zou worden, hoeveel mensen er nou zouden komen en of we echt een dansje moesten doen of dat dat maar geouwehoer was.

Aangezien Pannekoeken het altijd goed doen hier, hebben we zaterdagochtend een wedstrijd pannenkoeken bakken gedaan. Helaas is er geen uitslag wegens een afleidingsmanouvre van mij, ik had de tussendeur op slot gedaan zonder dat ik het wist. Erg handig aangezien ieders sleutel in z'n kamer lag, aan de andere kant van de deur. Kwamen de inbraakkunsten van Tries en Dr.John weer mooi van pas!

Met een pakketje songteksten reden we door de regen (echt nederlands!) naar de sitio.
We hebben daar slechts 4 of 5 nummers van André gehoord, daarna werd André bruut uitgezet en was het weer tijd voor inlandse forro. Onze songteksten zijn niet gebruikt, niet onlogisch zonder de bladmuziek, want kaal nederlands zingen is uiteraard onmogelijk voor die Braz...

In totaal zijn er zo'n 30 man geweest, waarvan een piepkleine minderheid een miniscuul oranje kledingstukje had.Na m'n zwemsessie was het ook met mijn oranje toga gebeurd. Er was wel een mooie affiche gemaakt door Roosevelt.

Op de affiche stond een heel verhaal over de prinsessen Patricia en Esther erop die als afvaardiging naar Braz gestuurd waren. Op de andere poster had ie wat verteld over Koningin Beatrix. Zo'n royal family bleek maar wat handig te zijn; Toen hij naar de sitio reed op een tempo die de politie te hoog vond, werd hij ff aan de kant gezet. Nu is Roosevelt iemand die bijzonder goed kan acteren, lullen, moppen vertellen en zingen. Hij weet z'n gezicht immer strak en serieus te houden, dus hij liet met een pokergezicht de affiches zien en zij dat ie toch echt snel naar de sitio moest omdat de prinsessen van Nederland daar zouden arriveren. 'Ah, sim, vai vai!'en hij mocht gaan....

Op weg naar de sitio van Nestor, waar we nog heel even (lees 3 uur) gingen chillen en voetballen, zat ik allesbehalve relekst in de auto naast Valerio. Hij kletste er op los zonder op de weg te letten, en vroeg zelfs of ik z'n biertje even vast kon houden! Hmmm, lekkere piepzak, hij moest ook nog naar huis brengen!Voor zulke situaties moet ik nog een listige oplossing bedenken, wil ik ouder worden dan 26....

Het voetballen op zaterdag is tegenwoordig mijn nieuwe hobby. Samen met Gustavo (aka Gostoso, is makkelijker en toepasselijker -shit ik begin al een Braziliaan te lijken!!-hij adoreert voetbal,) ben ik gaan meespelen, in een rokje en een bikinitopje, hahahahahaa volgende keer maar een normaal tenue aan want zo'n rokje is maar belemmerend in duels.
Patricia heeft nog een flink potje staan volleyballen, die was ook lekker bezig.

In de auto terug besloten we dat we Gostoso lam gingen voeren, hij zat na een paar biertjes al te bazelen zodat wij de grootste lol hadden om hem.

Dus na even douchen zijn we een biertje gaan halen bij de carnaboi om de hoek en daarna naar Mamut, een reusachtige discotheek. Daar ging het helemaal fout natuurlijk, iedereen helemaal naar de euh filistijnen en andere verweggistans. Op het einde lag ik te tukken op een 1 of andere bank, we moesten even wachten op Silmar Bocarra, die met een meisje wilde zoenen. Prima, ik ga tukken!

De volgende dag had Patries te maken met een lamzak die voor de deur van de residencia lag,volledig van de wereld. Hij wilde een malariatest laten doen.Hij had in z'n broek gepist en kon niet eens opstaan met hulp van Tries. Dus de boodschap dat ie maar even z'n roes moest uitslapen werd niet begrepen. Niet erg relekst zo'n figuur voor de deur.

• 07 Mei 2006 - 22:24

Roland:

Zie nergens oranje t-shirts? Ik was hier in Bolivia trouwens de enige met m'n oranje shirt! Het gevolg hiervan is dat ik nu Holanda ipv Rolando genoemd wordt, haha

• 08 Mei 2006 - 05:36

Annelot:

waar zijn die foto's dan?! jammer, was wel benieuwd naar dat oranje gedruis in brazil. Ben hier in Jo'burg ook naar een soort van after kon.dag partijtje geweest, en mijn god! niks anders dan ik NL. haha
    Veel plezier daar weer!
    kus, lot

• 08 Mei 2006 - 13:22

Margreet:

Es, heb je gisteren geprobeerd te bellen! Had net je oproep gemist, erg jammer!!! Toen ik jou belde kreeg ik wel iemand aan de lijn, maar verstond er niets van! kus

• 09 Mei 2006 - 21:08

Wok:

tja, net zo oranje als in ba. en je bent zelf een tulp. xx

• 14 Mei 2006 - 09:24

Lon:

Ik zou graag die oranje bandana's zien die we jullie nog speciaal voor dit soort gelegenheden hebben mee gegeven. Die hebben jullie toch niet stiekem gebruikt voor die bloedneuzen van Es op de heenweg...?

• 14 Mei 2006 - 11:03

Marjolein:

He Essie! Eindelijk een berichtje van mij, volgens mij ben je inmiddels alweer bijna terug haha! Echt super al je verhalen, erg leuk om te lezen. Ik zou je graag een keertje willen bellen, zou je je nummer kunnen mailen? Bellen vind ik altijd beter!Geniet ervan meissie en geef even een tijd en dag aan wanneer ik je het beste kan bellen. Dikke kus