ONTSPANNEN TOT IN DE PUNTJES VAN MN HAREN - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu ONTSPANNEN TOT IN DE PUNTJES VAN MN HAREN - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu

ONTSPANNEN TOT IN DE PUNTJES VAN MN HAREN

Blijf op de hoogte en volg Knester

12 April 2006 | Brazilië, Manaus

Fruits de mer
Rijst
Grote paella pan

Flessen wijn uit 1996
Eventueel rum voor bij de cola light
Skoll

Rio Negro
Mooi weer
30 graden (is essentieel voor het resultaat!!)
Zwemvesten
Vishengels en lokaas

Boot
Kleine boot
Kapitein
auto

Laat de Wendy’s, Patricia’s en Esthers instappen in de auto bij Dr Silas met zijn vrienden.(een stuk comfortabeler dan de vorige dag…zo met 3 man op de achterbank)
Rij langs de viswinkel om daar fruits de mer te halen voor de paella
Stop bij een tankstation om 40 kilo ijs te halen dat nodig is voor koeling van dranken ed

Rij op het gemakje naar de sitío van Dr Silas en laad daar de spullen uit
Neem het benogigde mee voor op de boot
Stap in de kleine boot en denk ah, dit is relekst, maar dit is dus blijkbaar niet de boot waarmee we gaan toeren…wanneer je een baai invaart waar ENORME huizen van boten liggen…..

Slaak 433 kreten van verbazing over hoe hoog en groot de boot is
Kijk verwonderd om je heen als je constateert dat het bovendek bijna zo groot als een voetbalveld is
Tel het aantal vishengels aan boord, je komt uit op meer dan 20

Ga rustig omkleden in 1 van de 6 slaapkamers en ga in je bikini op het achterdek zitten
Nuttig vast een glaasje wijn ui 96 om in nog grotere staat van ontspannenheid te komen

Wanneer de buitentemperatuur 30 graden blijft en de zon te fel, is het het beste om de drie af te laten koelen in het water van de Rio Negro, let wel, doe er een vest om zodat benen en armen niet verzuren van watertrappelen. Drijven zorgt voor een optimaal effect
Tussentijds kunnen er eventueel foto’s genomen worden, hetzij door de drie, hetzij door Dr Silas

Laat Silas een goddelijke paella bereiden die verorberd wordt onder luid gelach van hilarische verhalen

Uitbuiken gebeurt op het voordek alwaar er een prachtig uitzicht is over de vaarroute

Wanneer de tocht voorbij is, kan er eventueel nagechilled worden op de sitio.

{voor extra hilariteit en feestelijkheid neemt men sabado, dias dos amigos. Dit is te vinden in de buurt van de sitío. Gebruik een redelijke hoeveelheid bier, meng dat met mannen, geef ze voor de versiering een miniscuul zwembroekje en als extra versiering een cowboyhoed. Let wel, te veel bier kan ervoor zorgen dat er meer dan 10 foto’s van Esther gemaakt worden, ze kan er gelukkig om lachen…. Patricia’s kunnen desgewenst nog blijer gemaakt worden met een paard waar ze even op kan rijden. Wanneer teksten niet verstaan worden (hetzij door een dubbele tong, hetzij door taalgebrek, hetzij door een combinatie) , is het niet effectief om harder te gaan praten, dat zorgt slechts voor meer onbegrip.}

Na een dag en flink wat zorg in de bereiding is het resultaat klaar;
ONTSPANNEN TOT IN DE PUNTJES VAN MN HAREN

• 12 April 2006 - 13:31

Maaike:

AHHH klinkt goddelijk!

• 12 April 2006 - 14:19

VaL:

Fantastisch!!!!!!!!! Ik heb het recept genoteerd............

• 12 April 2006 - 14:22

Knes:

ja joh, je kan me er wakker voor maken ;-)

• 12 April 2006 - 16:02

Tante G.F.:

Is dit stage lopen? Boffie kontie!!! Je kaart vandaag gekregen. Leuk!!! Zal Thijs de groeten doen. Is morgen ook nog jarig en jij binnenkort ook...Liefs

• 12 April 2006 - 18:34

Elmer:

Dit recept bevalt me wel. Het goede leven hé....

• 12 April 2006 - 18:38

Elmer:

..oh ja, ik heb even de hengels op de foto geteld maar het zijn er maar tien hoor?

• 12 April 2006 - 18:40

flauw hè...

• 12 April 2006 - 20:05

flauw hè...

• 12 April 2006 - 22:13

Siemien:

Dat is lekkerrrrr ontspannen,dat lijk me wat

• 12 April 2006 - 23:15

Knes:

Hey Elm, misschien kun je uit die paella die shrimps tellen....;-) ook voor sulcus en masseter is het een tip voor slecht studieontwijkend gedrag!

• 13 April 2006 - 14:21

Elmer:

Hahaha... dat zijn er zeker meer dan 10!

• 13 April 2006 - 20:09

Je Moessie:

wat een prachtvis hebben jullie in je handen! toch geen pirhanja ? waar moet event. post voor jou naar toe? heb je een adres?? xx je moessie

• 14 April 2006 - 10:28

Jaloerse Zustor:

JAAAAAA HOOOORR!!! VOLGENS MIJ DOE JIJ GEEN MOOOOOEEEEERRR DAARO!! BUUUULACHELIJK!!!

Ik maar hard werken en mij een apelazurus reizen, zingen en werken en jij zit daar een beetje op je luie gat in de zon soortig "s.t.a.g.e." te lopen!!! Ik wil graag wanneer u een volledige baan hebt 20 procent vangen .. Dank u! ;)

Nee hoor schat!! Geniet er volop van want deze dingen maak je maar 1 keer mee in je leven!!

Ciao Bella!!

Kus Omi

Ps bij postman is het echt heel cool!! Dus dat komt wel goed!!

• 14 April 2006 - 10:28

Omi:

ohjaa

En je verhaal is FORMIDABEL!! super bedacht!!

Kus

• 17 April 2006 - 16:06

Margreet:

Dat klinkt wel retelekker hoor!! En die vis is ook vet hoor die Patricia heeft gevangen! Lekker genieten dus, mooi zo.
    kus