Weekendje Watervallen - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu Weekendje Watervallen - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Knester Pariama - WaarBenJij.nu

Weekendje Watervallen

Door: Knester

Blijf op de hoogte en volg Knester

30 Mei 2006 | Brazilië, Manaus

Fotooooooos van een weekendje watervallen. Met drie auto's reden we zaterdagochtend vroeg naar Presidente Figueiredo. Ik bij Silas en Berus in de luxe bak voorop, daarachter Juan en Paul met 2 schatjes van Paul en in de laatste bak Gustavo, Fabio, Silmar en Patricia.
Een heerlijk dagje.

• 31 Mei 2006 - 01:46

Wok:

haha, wat vet! en die juan is verliefd gek! x

• 31 Mei 2006 - 08:46

Assie:

Gave foto's man!

X Astrid.

• 31 Mei 2006 - 19:16

Je Moessie:

he essie, leuke foto's hoor.Lijkt me heerlijk zo aan het water, het is hier nog steeds stervenskoud. En wat een beest van een vis!!De groeten van Rijke Tempelaar: kwamen naomi en ik tegen in de stad. hebben even gekletst. was leuk. Anne-M. zit in Gambia. het gaat goed met haar. Dus...Doe voorzichtig in de Bush. We horen weer van je. xx je moessie

• 31 Mei 2006 - 21:02

Maaik:

Goed bezig!!!

• 02 Juni 2006 - 20:32

Maruk:

He Es! mooi om je verhalen te lezen!! Wat bne je lekker bezig daar he! nu nog even lekker genieten van het rondreizen!!! hele dukke zoen MAriek

• 02 Juni 2006 - 21:51

Lon:

Heeeeeeeerluk. Lekker buiten en genoeg aandacht van de mannen voor die bruine donder van je. Nog altijd goed aan het genieten zie ik al, houe zo! xxx

• 04 Juni 2006 - 11:04

Je Moessie:

nog een berichtje: open ik de pc. zie ik een grote foto van: esther scheefhangend met grote inspanning een surfplank in bedwang houdend. wel een oude dus. maaar toch leuk! laat gauw weer wat van je horen ok? xx je moessie